Vem är den där garngalningen "Billigt garn"-Anna?

En sida om mig, bara mig! (Och lite om mina garn)

Bekännelse: Jag älskar inte mina garn. Jag är fullständigt besatt av dem. 

Du också? Härligt!

Vore jag inte tvungen att försörja garnen — och barnen — som professionell ordbajsare (just nu är min officiella titel "kommunikatör inom digitala medier") skulle jag inte göra något annat än att sticka, virka och tvätta härvor av billigt garn. Vanligt köpegarn intresserar mig inte det minsta.

Billigt garn-Anna bland sina ... garner!Jo, jo, nog skulle jag även se på våldsamma filmer och amerikansk skräp-tv, läsa hårda böcker i mjuka pärmar, äta middagar som andra människor lagat, lösa sudoku, spela pusselspel, dricka alldeles för mycket dubbel espresso, få vänner att rodna av allt grövre fräckisar, secondhandshoppa på resor och hemma i Stockholm (jag bor på en av de små öarna vid Kungsholmen) tills hälarna och händerna blöder och ägna på tok för mycket tid åt att lära mig saker och försöka lösa problem som ingen har bett mig att bry mig om. Inte konstigt att jag har nedsatt stresstolerans.

Men allt det där gör jag ändå. Medan jag stickar och virkar och tvättar härvor.

Och vad försöker jag sälja?

Inget. Under ett par år krängde jag överblivna nystan på nätauktion (så mycket bättre än vanlig postorder). Inte längre.

Alltså: Jag säljer inga garn.

Istället hoppas jag med försåt och list kunna göra dig lite mer sticknödig och virksugen. Ha! Som om det skulle behövas!

Nåja, om du tror att du måste sticka eller virka på ett visst "rätt" sätt, efter andras anvisningar och garnpåbud, vill jag kittla, lirka och skrämma dig till att slappna av och skapa själv av busbilliga reagarn och mysteriegarn och återvunna garn. Få saker — ja, förutom krig, svält och stringtrosor — gör mig så upprörd som hobbyindustrins metoder att nasa färdiga, svindyra "kit" som låser in människors kreativitet och kör deras kreditkort i botten.

Och så vill jag veta hur du leker med dina garn. Böcker, gratisbeskrivningar och YouTube-filmer i all ära; det slår inte kontakten med en annan tvättäkta garngalning.

Vill du ta dig ett garnsnack med mig?

Coolers. Använd formuläret nedan för att ta dig förbi mina överdrivet bra spamfilter. Eller ge mig ännu hellre en hojt på Twitter, Ravelry eller Facebook.

Eller kanske inte. Det finns nämligen lite andra snajdiga formulär och fylla i-grejsingar här på Billigt-garn.net. Vill du ställa en fråga om stickning, virkning? Eller om att återvinna garn? Eller vill du efterlysa ett särskilt garn eller en särskild beskrivning?

Vill du snacka om något annat än det som står i formulären ovan? Ålrajti, då kan du använda rutorna här nedan!

Du måste fylla i alla fält som är markerade med en stjärna.

Please enter the word that you see below.

  

Sök garnbus, sticklycka och virktokigheter:

Anpassad sökning
prenumerera på rss-feed
Håll dig uppdaterad!

Säg hej: Facebook  Twitter  Ravelry

Få Billigt garn-tips i ditt flöde

Följ Billigt garn för
garn-galenskaper i flödet.

Sticka och virka billigare