Kilafors garn

av anonym

Garnbutiken Kilafors i december 2018

Garnbutiken Kilafors i december 2018

Det här är en anonym rekommendation. Tyvärr. För jag har ingen aning om skribenten menar CreativePeople/Garntjänst eller Ullprodukter i Kilafors eller någon helt annan butik. Underbar låter den i alla fall.

Och så till recensionen:

"Jag säger bara ... Svenskullgarn! Lådor fulla med stora väldoftande ullgarnshärvor! En-, två-, tre- eller fyrtrådigt. I vitt, tre olika grå nyanser eller vacker antracitsvart. Helt underbart, billigt och av mycket god, jämn kvalitet. Mitt eget lilla himmelrike! Jag har släpat kassvis därifrån... och när det tagit slut finns det ännu mer att köpa där. Jag älskar denna affär!"

OBS! Garntjänst har tyvärr gått i putten efter en över hundraårig historia i garnpostorderns tjänst. Deras sortiment ska istället säljas av en annan garnkrängare: Knittingroom.

OBS! igen: Garnbutiken Kilafors ligger numera i Garntjänsts gamla lokal. De har även webbshop på garnbutikenkilafors.se

Stationsgatan 31
Kilafors


Kommentarer till Kilafors garn

Klicka här för att kommentera

Apr 03, 2009
Återförsäljare helt enkelt
av: EvaP i Malmö

Garntjänst (CreativePeople) är återförsäljare av Kilafors Garn.

Jag, min syster och mamma har handlat från Garntjänst i många år innan det bytte och blev CreativePeople. Billigt svenskt ullgarn av ypperlig kvalite, rekommenderas.

Jag har gått i många koftor och tröjor som varit stickade i Kilafors Garn och köpt på Garntjänst. :-)

PS. Det var inte jag som rekommenderade denna butiken från början.

Apr 25, 2009
Ja, Garntjänst ... förlåt, CreativePeople, är underbara
av: "Billigt garn"-Anna

Jag handlar sällan köpegarn, men ibland måste även någon som jagar, slaktar och återvinner sina egna garner från secondhand-tröjor komplettera med ett eller två nystan i precis rätt färg och grovlek.

Och då är Garntjänst den första instans jag kollar hos. Förlåt, CreativePeople.

(De enda fallen är faktiskt när jag stickar flerfärgade motiv i intarsia-stickning. Det kan annars ta upp till ett år att att hitta sex, sju färger om jag har otur. Men basfärgen kör jag alltid återvunnen.)

Sep 06, 2012
Garnbutiken Kilafors
av: Maria

Creative People gick i konkurs och blev helt korrekt uppköpt av Knitting room. Men så fanns det ett par anställda på Garntjänst i Kilafors som helt enkelt köpte upp valda delar av lagret och tog över butiken på plats i Kilafors.

Garnbutiken i Kilafors heter den nu och ser i princip ut som innan med ungefär samma sortiment men även en hel del nytt.

Stickcafé en gång i månaden, aktiv på facebook och med ett par härliga damer som tänker nytt, tänker framåt. Absolut värd ett besök om ni har vägarna förbi Kilafors.


Jan 20, 2013
Kilafors garn
av: Bia

Webb-butik på gång. Håll ögonen öppna!

Klicka här för att kommentera

Skriv din egen sida! Det är lätt. Hur? Klicka här för att gå tillbaka till Recensera en garn-butik.

A N N O N S
Fynda garnpaket på Adlibris
Fynda garnpaket på Adlibris


A N N O N S

Dela garnglädjen på ...