www.torgstenen.se

av Ann
(Örebro)

Torgstenen mars 2012

Torgstenen mars 2012

Dels har Torgstenen en fantastisk kundservice och snabb leverans. Dels har de en länk till garnfakta där du kan se stickfastheten för alla garner de har i lager.

Det är ett jättebra tips till de garnsajter som inte redan har det så.

Jag som som är ullallergiker kan lättare se om det finns ett ersättningsgarn när jag hittar ett mönster jag bara *måste* sticka.

www.torgstenen.se
Kommentarer till www.torgstenen.se

Klicka här för att kommentera

Jan 24, 2014
Dålig service
av: Eva

Ställer mig lite frågande till detta. Jag har inte fått mina varor på 14 dagar, får inget svar varken via mejl eller telefon. Urusel service skulle jag vilja säga. Handla inte där om du vill ha det du beställer!!

Dec 18, 2015
Urusel service NEW
av: Barbro

Håller med Eva.
De verkade inte vilja ha med mig som kund. Beställde 4 nystan garn (fanns på nätet)+ stickbeskrivning. Sammanlagd kostnad: 50 kr. Fick mail om att garnet var slut, och att de antog att jag inte ville ha "mönstret", alltså stickbeskrivningen. Inget förslag om något annat garn. Jag skrev tillbaka om att jag ville ha stickbeskrivningen. De skulle skicka per post. Beskrivningen kostade 10 kr. DEt kom aldrig ngt brev, jag mailade igen. De svarade: "att det nog kommer i morgon". Har fortfarande inte kommit. Nästa dag kom en kreditupplysning som torgstenen har tagit på mig. Jag har inga betalningsanmärkningar och hög kreditvärdighet. Dessutom stod det att jag skulle delbetala via Klarna. Delbetala 50 kr eller 10 kr? Märkligt! Har aldrig begärt detta , har inte klickat på ngn knapp för Klarnabetalning. Jag varnar andra för detta företag. Känns mycket obehagligt. Dessutom blir det ingen sjal till min dotter som hon önskade. Hinner inte sticka nu. Ledsamt var ordet!

Klicka här för att kommentera

Skriv din egen sida! Det är lätt. Hur? Klicka här för att gå tillbaka till Recensera en garn-butik.

Torgstenen

av Carina LIljeborg
(Kalmar)

Deras breda utbud av en massa garner från en flera olika håll i världen. Lätt att se olika listor de har på masktäthet och grovlek på garnet. Bra bilder på varje färg och där finns även en markering för hur många nystan som finns av respektive färg. En kanonaffär som också är väldigt trevlig i sitt bemötande av kunden.

Torgstenen
Satserup 5248, Satserups station
242 95 Hörby

Klicka här för att kommentera

Skriv din egen sida! Det är lätt. Hur? Klicka här för att gå tillbaka till Recensera en garn-butik.

Sök garnbus, sticklycka och virktokigheter:

Anpassad sökning
prenumerera på rss-feed
Håll dig uppdaterad!

Säg hej: Facebook  Twitter  Ravelry

Få Billigt garn-tips i ditt flöde

Följ Billigt garn för
garn-galenskaper i flödet.

Sticka och virka billigare


A N N O N S

A N N O N S