Pyssel för 300 kr

av Pia
(Falkenberg)

Jag skulle börja med att gräva i min kökslåda efter ätpinnar som blivit liggande efter sista kina-kvällen hemma. Ätpinnar fungerar finfint som stickor. Jodå, jag har provat tidigare.


En virknål är ganska lätt att göra av några varv ståltråd, och med lite eltejp som handtag blir den rätt skön att hålla i. Gem fungerar utmärkt som markörer.

Så egentligen är det bara garnet jag måste försöka få fram på något bra sätt. Visst, jag kan gå runt och kika i reakorgarna, men ... Bättre att chansa och gå på loppis, helst föreningsloppisar som blivit sponsrade, för där kan det finnas riktiga guldgruvor med en "bal" garn för ungefär 20 kr.

Billiga kläder kan jag slakta, eller varför inte ta tillvara på tillfället och börja testa tekniker jag inte orkat försöka mig på tidigare? Det finns ju massor av material som det går att sticka eller virka med, förutom garn.

Om jag vill dra ut på det gottiga kan jag ju dessutom alltid brodera något på mitt verk innan jag förklarar det klart.

Så skulle jag ha gjort.

Klicka här för att kommentera

Skriv din egen sida! Det är lätt. Hur? Klicka här för att gå tillbaka till Grundutrustning till stickning och virkning: Vad skulle du köpa för max 300 kr?.

Sök garnbus, sticklycka och virktokigheter:

Anpassad sökning
prenumerera på rss-feed
Håll dig uppdaterad!

Säg hej: Facebook  Twitter  Ravelry

Få Billigt garn-tips i ditt flöde

Följ Billigt garn för
garn-galenskaper i flödet.

Sticka och virka billigare


A N N O N S
Handla garn billigt hos Adlibris.com

Fynda garnpaket på Adlibris
garnpaket


Virknålar
virknålar


Utbytbara rundstickor
rundstickor


A N N O N S