Måste bara dela med mig av flerfärgat garn...

av idegumman
(Finland)

...som man hittar halvstickat till två sockskaft, och frustrationen (den delar jag inte ut, bara nämner att den antagligen funnits :)... ) som den förra stickerskan antagligen känt när randningen inte alls följer den idé som hon/han haft i huvudet när stickningen startades både inifrån och utifrån ett flerfärgat garnnystan...


Och så glädjen över att det i knepiga fall finns en sån här sida som billigt-garn.net som man kan klicka in sig på och bli lugn och harmonisk och glad och full av idéer igen, tack vare att här finns nån som förstår sig på de virvlande frustande tankarna man har inom sig varje gång man ser garn som är vackert att se på och ta på och som dessutom är billigt! :)

Mitthobbyrum.blogspot.com tackar för att hon får fortsätta med sina tokiga restgarn, loppisgarn, upprepade garn i vetskapen om att hon inte är ensam i sina funderingar!

På tal om flerfärgat garn: tacka vet jag gamla hus som ofta har en hall som sträcker sig från ända till ända i huset så man kan reda ut hela garnet utan att få knut på det!

Kommentarer till Måste bara dela med mig av flerfärgat garn...

Klicka här för att kommentera

Å, denna särskilda garnlycka!
av: "Billigt garn"-Anna

Vad härligt med en likasinnad! Visst är det något särskilt med jakt- och fyndlyckan som bara de där nästan övergivna små garnen kan ge?

Häromdagen var jag inne i en riktig garnaffär, och trots att jag klämde och sniffade och rotade i reakorgarna gick jag därifrån tomhänt.

Tomhänt och garnlös, och lite bedrövad över att en annan kund faktiskt hade för avsikt att sticka en populär tröjmodell i "rätt" färger och "rätt" garnval, som för tillfället inte fanns inne.

Sedan gick jag förbi en Myrorna. Där fanns udda restgarnsnystan (en Crazy Zauberball!) och härvor och en kon, ljuvligt trubbiga nålar, och givetvis blivande garn — något som förmodligen skulle ha blivit babyfiltar men stoppats i förtid.

Så jag lämnade välgörenhetsbutiken med en kasse full, till samma pris som tre nedsatta nystan i den fina garnaffären.

Givetvis är det inget fel med att föredra märkesgarn till ordinarie pris i riktiga garnbutiker.

Särskilt inte när vi som istället hellre väljer att festa på resterna kan skapa masklycka med sådant som ratats och blivit över.

Klicka här för att kommentera

Skriv din egen sida! Det är lätt. Hur? Klicka här för att gå tillbaka till Rekommendera en stickblogg eller virkblogg, podd eller Facebookgrupp.

Sök garnbus, sticklycka och virktokigheter:

Anpassad sökning
prenumerera på rss-feed
Håll dig uppdaterad!

Säg hej: Facebook  Twitter  Ravelry

Få Billigt garn-tips i ditt flöde

Följ Billigt garn för
garn-galenskaper i flödet.

Sticka och virka billigare


A N N O N S
Handla garn billigt hos Adlibris.com

Fynda garnpaket på Adlibris
garnpaket


Virknålar
virknålar


Utbytbara rundstickor
rundstickor


A N N O N S