Virknål 6 mm Aero 15 cm plast (bra på flyg!)

Älskar du virkning älskar du också virknål i plast

Den här läckra nålen är redan såld. Om du vill göra nya fynd till ditt virkande, gå till http://snipurl.com/billigt_garn, eller prenumerera gratis på ezinet [Billigt garn mm] för gratis beskrivningar, garntävlingar och virkiga fyndchanser.

Behöver du expandera ditt virknålsförråd? Passa på att fynda en 6 mm-plastvirknål av märket Aero!

Jajamensan, den är fjäderlätt och plast -- och ganska trubbig, eftersom det är en 6 mm-virknål.

Det innebär att du i många fall kan ta med den för att virka på flyget. Ja, inte alla säkerhetskontroller godkänner virknålar, trots att de är trubbiga, eftersom deras riktlinjer säger att stickor och virknålar är vapen.

Men, jag har virkat med plastvirknål på planet till och från England, och det fungerade utmärkt. (Däremot fick jag en utskällning för min garnpåse, eftersom bara ett(1) stycke handbagage var godkänt.)

Hur som helst, virknålen är 6 mm och 15 cm lång. Och lätt, lätt. Den klarar de flesta garn bra.

Den är begagnad, men det syns inte.

Passa på att fynda en lätt plastvirknål till fyndpris -- mina virknålar har en tendens att föröka sig när jag inte tittar, och nu har jag på tok för många.

Den här mysiga plastvirknålen är redan såld. Om du vill göra nya shoppingfynd för att njuta avde gratis virkbeskrivningar du har hittat på internet, gå till http://snipurl.com/billigt_garn, eller prenumerera gratis på ezinet [Billigt garn mm] för gratis virkbeskrivningar, garntävlingar och fynd.

Google
 
Web www.billigt-garn.net

Kommentarer? Tips?