Vitt lyxigt garn silke/viskos/ull/akryl 7 härvor ca 590 gram


Obs! De här trevliga härvorna är redan sålda. Om du vill göra nya garn-fynd för att riktigt kunna gå loss på de de gratis virkbeskrivningar du har hittat på webben, gå till http://snipurl.com/billigt_garn, eller prenumerera gratis på ezinet [Billigt garn mm] för gratis beskrivningar, garntävlingar och fynd.

Är du på jakt efter ett riktigt lyxigt garn? Ett garn i en nyans som alltid är lika modern, i ett material som värmer i vinter och svalkar i sommar?

Skäm bort dig själv med det här vita silkesgarnet!

OBS! Bilden du ser kan givetvis inte göra nyansen rättvisa.

Garnet som du snart sätter stickorna eller virknålen i är både kritvit och oblekt, både matt och glansig -- i samma garn. Det ger ditt färdiga plagg en levande, vacker yta.

En sak du kommer att älska med det här garnet är det sköna fallet. Silket och viskosen hjälper till att ge dina plagg ett riktigt skräddat fall.

Garnet består av sex trådar, en aning ojämnt spunna, som löper parallellt.

Stickar du lika hårt som jag trivs du bäst med 6-7 mm-stickor, annars kanske du föredrar 5.5 mm.

Materialet är hela 55 procent silke, 20 procent viskos, 15 procent ull och 10 procent akryl. Förutom att det glänser vackert gör material- blandningen detta garn till ett riktigt helårsnöje; silke och ull värmer i kyla och svalkar i värme.

Du kan tvätta garnet och dina färdiga pysselprojekt i 30 grader på skontvättsprogrammet.

Nu inser du nog vilket fynd du gör när du lägger ett bud på det här lyxiga silkesgarnet, för du har hittat 7 härvor i detta läckert vita garn, av olika mängd och längd.

Du fyndar sammanlagt cirka 590 gram.

Hur långt det räcker? Hm. Nog inte så långt som du tror. (Bra tumregel: är garnet tunt behöver du mindre än du tror, är garnet tjockt behöver du betydligt mer än du vill erkänna.)

En damtröja i M/L. En herrtröja i S/M. Vackra sjalar. Underbara ollar.

Obs! De här mysiga härvorna är redan sålda. Om du vill göra nya garn-fynd för att riktigt kunna gå loss på de de gratis virkbeskrivningar du har hittat på internet, gå till http://snipurl.com/billigt_garn, eller prenumerera gratis på ezinet [Billigt garn mm] för gratis virkbeskrivningar, garntävlingar och fynd.

Kommentarer? Tips?